❈ Dit pengemindset ❈


Dit pengemindset består af de tanker, følelser og overbevisninger, du har erfaret og lært om penge bl.a. i løbet af din barndom og din opvækst. Dit mindset eller dine overbevisninger kan være både positive og negative. De kan være kærlige, støttende, nærende og givende og de kan være fulde af tillid. Men de kan også være saboterende, drænende og destruktive og derfor ende med at være hæmmende og fulde af bekymringer for dig.

Men hvorfor skulle vi have negative tanker om penge? Og hvorfor skulle vi dog sabotere vores egne muligheder for at skabe økonomisk frihed? Og hvorfor skulle vi ikke ønske at tjene mere eller have flere penge til rådighed?

❈Sådan arbejder du med dit pengemindset❈

At ændre sit pengemindset er lidt ligesom at skulle vende en supertanker - det tager tid og kræver retning og vedholdenhed.

Alt hvad vi ønsker os, ønsker vi os i virkeligheden, fordi vi tror, at det vil få os til at føle os bedre tilpas. Det er altså i virkeligheden en følelse vi går efter. Følelsen af at have det bedre, være mere tryg, mere optimistisk, mere glad osv. Når vi ønsker os flere penge på kontoen, en ny karriere eller et nyt job, handler det altid om, at vi tror, at vi vil have det bedre, når vi får det, vi ønsker os. Så når vi gerne vil have flere penge på kontoen og blive bedre til at håndtere dem vi allerede har, så skal vi først og fremmest ind og mærke efter, hvad der er de mest motiverende følelser.

Så hvad er det DU gerne vil have, at pengene skal gøre for dig?? 

❈Hvorfor vi ender med at sabotere os selv?❈

Penge er for mange et socialt tabu-emne. Meget få taler åbent omkring deres penge og økonomi - heller ikke selvom de faktisk har, hvad de skal bruge og mere til. 

Mange skammer sig over at have rod i økonomien og presset fra bl.a. de sociale medier, hvor man mest viser den pæne facade frem, er kun med til at øge følelsen af uduelighed, utilstrækkelighed og manglende økonomisk sans. Og når vi tillige slås med ubevidste pengeoverbevisninger, ja så er det nærmest umuligt at ændre sit pengemindset på egen hånd. 

Ingen ønsker at være med de dårlige følelser, det er der for meget smerte i, og sammenholdt med vores ubevidste penge overbevisninger, ja så ender vi med at sabotere os selv - vi lader den indre kritiker tage over og opgiver på forhånd.


❈Hvordan lyder din indre kritiker?❈

Hvordan er din indre dialog omkring penge? Hvilke historier fortæller du dig selv omkring penge og økonomi - du kan måske kende dig selv i et eller flere af disse udsagn:

• Jeg kan ikke finde ud af det med penge 
• Det er hårdt at tjene penge
• Det er svært at holde på pengene
• Jeg synes pengene smuldrer mellem fingrene på mig
• Det er svært at lave et budget
• Det er mandens opgave at holde styr på økonomien
• Penge og mig bliver aldrig et godt match
• Jeg kan aldrig få pengene til at række

Min erfaring er, at det altid handler om meget mere end bare pengene. Den måde du tænker om, tror på, føler og agerer omkring penge hænger også sammen med, hvordan vi er med os selv.

❈Gør noget godt for dig og dine penge - idag!❈

Det kan gøre en kæmpe forskel for dig og din økonomi at få transformeret og ikke mindst opgraderet dit pengemindset.

Lad mig hjælpe dig med at skabe overblik over din økonomi, at få ro i maven og flere penge på kontoen, så du kan blive dine ubevidste pengeblokeringer kvit for altid. Så du kan begynde at leve det liv, du drømmer om og stå stærkt og selvkærligt i dit liv, hvor det er dig, der styrer pengene og ikke omvendt!

Så tag det første skridt allerede idag på din vej mod mere overskud på kontoen og i sidste ende begynde at skabe dit fundament for økonomisk frihed, og leve det liv du drømmer om

Jeg vil elske at guide dig, heppe på dig, støtte dig og vise dig vejen.

Kærligst 
Sisse

" Det du ikke vil være med - vil ikke lade dig være! "

© PENGE UNIVERSET v/ Sisse Egeberg 
 CVR nr. 41287845 | Østergade 17, 4700 Næstved | Tlf. 22 39 33 03 | sisse@penge-universet.dk Handelsbetingelser/Privatlivspolitik