"Jeg brænder for at forandre især kvinders forhold til økonomi og penge."

❈ Mød Sisse, Pengementor & Oppeguide ❈


Jeg er certificeret Penge og Mindset mentor v/ Birgitte Hansen og certificeret Oppe Guide v/ psykolog Mette Holm, og har bl.a. en uddannelse som tjener og sommelier bag mig og har arbejdet på en del toprestauranter som sådan, før jeg startede min virksomhed PENGE UNIVERSET.

Som mange andre har jeg selv haft et ret anstrengt forhold til penge og økonomi. Og ovenpå en dyb personlig krise, der sendte mig ind i en svær depression og til sidst kostede mig både mit drømmehus og mit ægteskab gennem 16 år, indså jeg, at jeg ikke bare var håbløs og uansvarlig med penge og økonomi. Men den måde jeg tænkte om og behandlede penge på, den reflekterede lige så meget mit syn på mig selv.

Da jeg startede på Pengementor Uddannelsen v/ Pengementor Birgitte Hansen, var jeg gældsat for mere end 250.000 kr. og med udsigt til otte år med store afdrag hver måned. Uddannelsen gav mig anledning til at dykke dybt ned i mine egne tanker, følelser, handlemønstre og overbevisninger omkring penge og ikke mindst mine egne ubevidste øvre begrænsninger.

Med udgangspunkt i mine egne erfaringer og mine uddannelser hjælper jeg dig med at skabe overblik over din økonomi, ro i maven og få flere penge på kontoen, så du kan begynde at leve det liv, du drømmer om og som jeg ved du fortjener. Jeg hjælper dig til at stå stærkt og selvkærligt i dit liv, hvor det er dig, der styrer pengene og ikke omvendt!

Jeg giver dig værktøjerne til at skabe overblik over din økonomi, men hjælper dig også til at forstå dit eget pengemindset bl.a. gennem din pengehistorie, så du til sidst kan blive dine ubevidste pengeblokeringer kvit for altid.

Jeg vil elske at guide dig, heppe på dig, støtte dig og vise dig vejen.

Kærligst
Sisse

"Der skulle en dyb personlig krise til, før jeg indså, at jeg ikke bare var uansvarlig og håbløs med økonomi, men at det var mit syn på mig selv, der var noget galt med."   

❈ Penge Universet ❈

- Ro og retning på dig og din økonomi -

Min mission med at starte Penge Universet er at skabe et rum, hvor du som kvinde kan føle dig tryg ved at tale om penge, om det der er svært og nogen gange næsten umuligt at gennemskue på egen hånd og om det sårbare, om skyld, skam og pengefrygt.   

Jeg tror på, at for at skabe positive forandringer i vores forhold til penge og økonomi, så må vi arbejde med både vores bevidsthed i form af det konkrete og praktiske, men især også med vores underbevidsthed, følelser og mindset. 

Jeg tror på, at det er i det fortrolige, sårbare og blide rum, hvor vi bliver mødt med forståelse og kærlig omsorg, at vi har den bedste grobund for at transformere vores forhold til penge og økonomi én gang for alle, for at kunne stå stærkt og selvkærligt i vores liv.


Kærligst
Sisse

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Tilmeld dig herunder og få mini-guiden "Fra følelsen af mangel til overskud" i velkomstgave.
Velkommen til mit nyhedsbrev.

© PENGE UNIVERSET v/ Sisse Egeberg
 CVR nr. 41287845 | Østergade 17, 4700 Næstved | Tlf. 22 39 33 03 | sisse@penge-universet.dk Handelsbetingelser/Privatlivspolitik