Hej

Jeg hedder Sisse.

Jeg er uddannet Pengementor og certificeret Oppe-Guide.

... og jeg er dedikeret til at give dig ro i maven omkring din økonomi og til at hjælpe dig med at tage ansvar, så det er DIG, der styrer dit liv og ikke dine penge, der bestemmer hvad du kan eller ikke (tror du) kan!

.... dedikeret til at hjælpe dig med at slippe dine pengeblokeringer og til at hjælpe dig til at se dine penge som en ressource i stedet for at se dem som en mangelvare og en evig kilde til problemer og ondt i maven - så du kan stå stærkt og selvkærligt i dig selv og begynde at leve det liv du drømmer om.

Jeg vil elske at støtte, heppe og guide dig på rejsen. 

"Der skulle en dyb personlig krise til, før jeg indså, at jeg ikke bare var uansvarlig og håbløs med økonomi, men at det var mit syn på mig selv, der var noget galt med."   

❈ Penge Universet ❈

- Ro og retning på dig og din økonomi -

Min mission med at starte Penge Universet er at skabe et rum, hvor du som kvinde kan føle dig tryg ved at tale om penge, om det der er svært og nogen gange næsten umuligt at gennemskue på egen hånd og om det sårbare, skyld, skam og pengefrygt.   

Jeg tror på, at for at skabe positive forandringer i vores forhold til penge og økonomi, så må vi arbejde med både vores bevidsthed i form af det konkrete og helt lavpraktiske, men især også med vores underbevidsthed, følelser og mindset. 

Jeg tror på, at det er i det fortrolige, sårbare og blide rum, hvor vi bliver mødt med forståelse og kærlig omsorg, at vi har den bedste grobund for at transformere vores forhold til penge og økonomi én gang for alle, for at kunne står stærkt og selvkærligt i vores liv.


Kærligst
Sisse

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få E-guiden "Fra følelsen af mangel til overskud" i velkomstgave. Læs mere om den her.
Velkommen til mit nyhedsbrev.

© PENGE UNIVERSET v/ Sisse Egeberg 
 CVR nr. 41287845 | Østergade 17, 4700 Næstved | Tlf. 22 39 33 03 | sisse@penge-universet.dk Handelsbetingelser/Privatlivspolitik