Workshops & Foredrag 

❈ Workshops ❈ 

Vi arbejder med pengemindsettet med henblik på at få styr på og overblik over din økonomi. Du får både praktiske øvelser og håndgribelig vejledning til at finde ind til dit pengemindset og dine ubevidste pengeblokeringer, så du kan begynde at transformere dit forhold til penge væk fra skam og frygt over til en mere (selv)kærlig indgangsvinkel. 

Indholdet i workshoppen kan tilpasses jeres ønsker, kontakt mig på sisse@penge-universet.dk for yderligere information. 

Foredrag ❈ 

Min største mission er, at jeg vil forandre (især) kvinders forhold til penge og økonomi, lære dem at tage styringen med deres økonomi, så de kan stå stærkt og selvkærligt i deres liv helt uden pengefrygt og begynde at leve det liv de drømmer om. Og det er netop denne vision, mine foredrag tager udgangspunkt i.

Jeg tager dig igennem de væsentligste årsager til, at du ikke har penge nok, jeg vil vise dig opskriften til hvordan du gør penge til en ressource og jeg vil gennemgå de 4 ting, der adskiller dem, der har penge nok til deres drømme, fra dem som aldrig har. 

Lad os sammen begynde transformationen væk fra mangel, bekymringer og ondt i maven over mod overskud, ro i maven og mere livs- og pengeglæde!

Jeg tror på, at alt er muligt - det er kun et spørgsmål om hvad du er villig til at gøre for det!?! For du har mange flere penge end du regner med og du kan meget mere med dem end du tror!

Det du ikke vil være med

- vil ikke lade dig være!

© PENGE UNIVERSET v/ Sisse Egeberg 
 CVR nr. 41287845 | Østergade 17, 4700 Næstved | Tlf. 22 39 33 03 | sisse@penge-universet.dk Handelsbetingelser/Privatlivspolitik